Statisk elektricitet

Power Pack og Organisk Fastbrændsel

Neutralisering af statisk elektricitet og overfladespændinger giver ikke bare et bedre og mere sikkert arbejdsmiljø, men også større sikkerhed for produktions og fremstillingsvirksomhed.
Mindre risiko for uheld og arbejdsskade, samt skader på elektronik og produktionsudstyr.
Undgå elektrostatisk binding af støv på emner a produktionen og få bedre forudsætninger for en høj kvalitet i produktionen med mindre spild til følge.

Adm. Direktør Gert Jensen fra GJ Coating sprøjtemaler hver dag tusindvis af emner og havde gennem længere tid ledt efter noget der kunne løse problemet med den statiske opladning under transport og maleproces.
Han så et af Biotech Innovations produkter og besluttede sig til at prøve på en af hans maskiner, han oplevede straks en forbedring i maleprocessen.
Næste skridt var at montere Power Pack på malingens doserings-anlæg, hvilket reducerede forbruget af vandbaseret maling med over 18%, hvilket førte til en reduktion i emnernes gennemløbstid i maleprocessen med tilsvarende 18%.

De opnåede resultater var så overbevisende at resten af male-maskinerne også blev udstyret med Biotech innovations udstyr, og sidenhen er produktionens ventilationsanlæg også blevet opgraderet med Biotech produkter, hvilket mærkbart har forbedret luftkvaliteten i produktionen.