Power Pack PP-Value

Power Pack PP-Value anvendes til såsæd i siloer eller bigbags, samt til tørring af korn i siloer.

En Power Pack PP-Value øger såsædens spireevne og giver mere kraftfulde planter. Hvor såsæd normalt har en spireevne på 90 procent, altså 90 procent af frøene spirer og bliver til planter, så hæver kontakt med en Power Pack PP-Value det tal – i mange tilfælde helt op til 97 procent.

Samtidig sker spiringen hurtigere og ved lavere temperatur.

En Power Pack PP-Value gør det dermed muligt at få en meget jævn og levedygtig plantebestand med en mindre mængde såsæd. Samtidig forlænger den tidsrummet for såning, da hurtig spiring betyder, at planterne når en tilfredsstillende modning, selvom de er sået sent.

I forbindelse med tørring af korn betyder kontakt med en Power Pack PP-Value, at kornet tørres hurtigere og mere effektivt. Det sparer op til 15 – 20 procent energi i tørreprocessen.

Montering

En Power Pack PP-Value installeres uden på siloer eller bigbags. Den sættes i kontakt med såsæden gennem en rustfri stålkrog monteret inden i siloen eller bigbag’en. En enkelt Power Pack PP-Value kan forbindes til flere siloer eller bigbags ved hjælp af rustfri stålwirer.