Her hos Biotech Innovation ApS, sker der noget nyt hele tiden, vi har mange eksterne folk inde over vores produkter, vi forsøger hele tiden at blive klogere.
En Power pack er en Katalysator, som har en værdiskabende effekt på mange ting, og vi opdager hele tiden nye områder, vi kan operere i.

Vi arbejder tæt sammen med Teknologisk Institut om et projekt, hvor de tester vores produkt i ventilationssystemer (hvorfor sker der det der nu engang sker). Teknologisk institut er for os en god sparrings partner, der kan lave test og analyser, som vi ikke selv kan klare.

Der er nu også et samarbejde med Danmarks Tekniske Universitet, de undersøger power Packen’s funktion i fedtbrønde/fedtudskillere. DTU er endvidere med ind over et forsøg hos en industri maler der anvender Power Pack i processen. Der testes for maling forbrug (Tykkelse på lag maling) og for at nedsætte behandlings tiden (hvor mange lag skal emnet have).

Der bliver hos os brugt rigtig mange ressourcer på at udvikle og videreudvikle, sagen er jo at hvis ikke man flytter sig, så bliver man overhalet indenom.

Vi glæder os over det givtige samarbejde, der hjælper os til at komme videre med produktets store anvendelses muligheder.