Fødevarer/næringsindustri

 BIOTECH INNOVATION APS – Friske fødevarer der holder længere.

Det primære indsatsområde i fødevareindustrien anser vi for at være en behandling af det vand, der anvendes i virksomheden.
Power Pack systemer installeret i lagerrum, forlænger holdbarheden for fersk kød, fisk og friske frugt og grøntsager.

Spild i forsyningskæden:

Frugt, rodfrugt, grøntsager og afskårne blomster er varer med begrænset holdbarhed.
Det er levende, vegetabilsk væv med et relativt højt vandindhold.
De to relevante, synlige tegn på kvalitetsforringelse på denne type varer er, faldende saftspænding, altså varen er slap, runken eller vissen. Pletter af dødt væv eller angreb af mikroorganismer.
En Power pack placeret i opbevaringsrummet gør at saftspænding holder sig længere og nedbrydningen af vævet tilsvarende forsinkes. Produkterne får generelt en stærkt forbedret holdbarhed.

Er du træt af seje og tørre bøffer? Så er PP-Mini måske løsningen. PP-Mini er en katalysator med et påmonteret spyd.
Spyddet stikkes ned i kødet i 6-9 minutter og efterfølgende er kødet mere mørt og saftfyldt. Ved mørbrad kun ca. 3-4 minutter.
Læs rubrik i modsatte side, hvor fabrikschef Rasmus Hansen, fra Danish Crown.

“Hermed en beskrivelse af vores test på kød med Power Pack Mini med spyd. Den 21. januar 2015 gennemførte vi test med ovennævnte på vores Kolding afdeling. Vi stak spyddet ind i henholdsvis oksefilet som var sejt, og i svinemørbrad.

Herefter blev der gennemført en blindtest på såvel smag som mørhed, i testen deltog 3 kød eksperter samt 2 personer uden reelt kød kendskab.
Alle 5 personer udpegede under smagstesten de produkter hvor spyddet blev anvendt som rigtig møre og velsmagende. De havde også let ved at udpege produkterne hvor spyddet ikke var blevet anvendt.”

Venlig hilsen / Kind regards
Rasmus Hansen
Fabrikschef
Herning-K.Pack Detail. Kolding-Ringsted Terminaler